De architectenwinkel: Praten, schetsen, dromen

enkele fragmenten artikel uit de Brug (brugkrant.nl)

Tijdens de spreekuren komt veel aan de orde. Steeds vaker wordt advies gevraagd over aan- en opbouwen. Er mag veel: Een dakkapel kan vergunningvrij gebouwd worden; een opbouw dan weer niet. “Daar adviseren wij over. Net zoals over duurzaamheid en technische zaken. Maar we krijgen ook vragen over de indeling van een woning, en natuurlijk over zelf bouwen.”

Waarom moeten mensen een architect inhuren?  “Het kost wat, natuurlijk. Maar het levert ook geld op. Een architect kent de markt, de producten, de termen, de wegen. Soms lijkt iets goedkoop, maar is het niet duurzaam. Wij kunnen het hele proces van begin tot eind voor je in de gaten houden. Bovendien, voor veel mensen is het moeilijk voor te stellen hoe iets zou kunnen worden. Door een aantal indelingsvarianten te maken, zorgen we dat je dat inzicht wel krijgt.”

De Architectenwinkel is vrijblijvend. Vooraf aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. “Tegen iedereen die droomt, zou ik willen zeggen: Kom langs, kom vragen. Je weet nooit wat er allemaal mogelijk is.”

lees hier het hele artikel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s