Hoe werkt het nieuwe bouwbesluit?

Zaterdag 16 juni 14:00 uur is bij Design020 een korte presentatie over het Bouwbesluit. Diverse begrippen die in het bouwproces gebruikt worden vinden hun wortels in dit Bouwbesluit. April 2012 is het nieuwe bouwbesluit in werking getreden. Hierin zijn met name veranderingen doorgevoerd voor de bestaande bouw. Architect Sandra Risseeuw zal zaken als oppervlakteberekeningen, brandveiligheid, ventilatie eisen, veiligheid, duurzaamheid en geluidsbelasting toelichten en verhelderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s