Architectenwinkel in Oss en Den Bosch

!cid_0098D71B-C63B-48F0-89E2-8BA7FE7000A9@lan

2 maart 14.00 uur opent wethouder Geert Snijders de architectenwinkel in Den Bosch. 9 maart in Oss.

Als architecten uit de regio Den Bosch en omstreken zijn we er van overtuigd dat onze kennis, creativiteit en ervaring voor elke opgave een grote toegevoegde waarde kan hebben. Dat geld ook, of beter: juist ook bij de kleinere projecten van particulieren die hun woning willen uitbreiden, verbouwen of de stap willen zetten om zelf hun huis te gaan bouwen. Zelfstandig of samen in een groep. Toch was het voor velen lastig om onze kennis en kunde te bereiken. Om die drempel te verlagen zal, in navolging van initiatieven in diverse andere steden, begin maart de BNA architectenwinkel ook in Den Bosch en Oss openen. Georganiseerd door de BNA Kring Den Bosch zullen een tiental architecten van grotere en kleinere bureau’s op zaterdag om de week in Den Bosch en Oss gratis en vrijblijvend al uw vragen beantwoorden. De locatie zal zowel in Den Bosch als Oss de stadsbibliotheek zijn: centraal en makkelijk bereikbaar. De brede (lokale) ervaring binnen de Kring maakt dat we iedereen met een eerste advies op weg kunnen helpen. Mocht u naderhand behoefte hebben om door te praten dan kan dat natuurlijk altijd.

Een afspraak maken kan door je hier in te schrijven.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s