Vanaf 9 maart architectenwinkel in Amsterdam Centrum

Amsterdam_082a

9 maart opent de architectenwinkel haar achtste vestiging. In architectuurcentrum Arcam, in het centrum van Amsterdam op loopafstand van Amsterdam CS. Architecten van de BNA kring Amsterdam geven gratis advies. Iedereen met vragen over het bouwen of verbouwen van een huis kan op zaterdag terecht bij de architectenwinkel. Architecten geven een eerste ontwerpadvies en maken inzichtelijk wat bij het bouwen of verbouwen van een woning komt kijken. Wij werken op afspraak. Schrijf je hier in.

Arcam is het informatie en expositiecentrum over Amsterdamse architectuur. Het bijzondere Arcam paviljoen staat aan het Oosterdok, tussen het NEMO en het Scheepvaartmuseum. Voor meer informatie over het architectuurcentrum: arcam.nl

We vieren de samenwerking tussen de Architectenwinkel en Arcam zaterdag 9 maart feestelijk:
15.30 uur opening door Maarten Kloos (ARCAM), Harvey Otten (de Architectenwinkel, bestuurslid BNA Kring Amsterdam), Marije Raap (projectleider OGA, Team Zelfbouw) en Eefje Voogd (voorzitter afdeling NVM Amsterdam).
15.45 borrel
17.00 uur einde inloopspreekuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s