Architectenwinkel maakt mindmaps op zelfbouwmarkt

overhoekstoren

Zelf bouwen is je droom concreet maken. Dat klinkt prachtig, maar hoe doe je dat? Architecten van de architectenwinkel gaan een experiment aan. Gaat het lukken in een half uur brainstormen uw ideeën om te zetten in een mindmap? Wij dagen zelfbouwers en aspirant-zelfbouwers uit dit experiment aan te gaan tijdens de Amsterdamse zelfbouwmarkt. Architecten gaan met u in gesprek over uw wensen, beelden en verwachtingen. Ter plekke wordt er een beeldverslag gemaakt van dit gesprek. Inspiraties, aandachtpunten en beelden worden omgezet in een mindmap. Een inspiratiebron voor uw verdere plannen.

De zelfbouwmarkt is zaterdag 8 juni van 11.00 – 17.00 uur in toren Overhoeks (naast EYE) in Amsterdam Noord.
meer informatie op amsterdam.nl