Kick off Architectenwinkel Den Haag op Dag van de Architectuur 22 juni

Spui_den_haag_foto_250

Als kick-off voor de lancering van de Haagse Architectenwinkel is er 22 juni, tijdens de Dag van de Architectuur, een gratis inloopspreekuur voor een ieder die vragen heeft op het gebied van bouwen en verbouwen. Heeft u plannen om een eigen huis te (ver)bouwen, bent u benieuwd hoe u een bouwvergunning aanvraagt , of heeft u een schetsje gemaakt van uw nieuwe badkamer en wilt u daar wat feedback op van een architect? Dan kunt u tijdens het inloop spreekuur op weg worden geholpen door één van onze architecten. Ze zitten voor u klaar om in een half uur uw prangende vragen te beantwoorden.
U kunt op de Dag van de Architectuur bij het informatiecentrum aan de Schouwburgstraat 2 gewoon binnenlopen en tussen 11:00 en 16:00 uur aanschuiven zodra er een plekje vrij is. Wilt u zeker(der) zijn van een plek dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Na de kick-off op 22 juni is De Haagse Architectenwinkel vanaf 29 juni elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur open. U kunt vanaf dan op afspraak terecht in het Hulshoff Design Center, Spui 130, 2511 BT Den Haag.

Schrijf u hier in voor een afspraak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s