Architectenwinkel aanwezig op Woonbeurs Amsterdam 2013

heel_32_0

Architecten van de Architectenwinkel staan 6 dagen op de woonbeurs voor je klaar. Zij kunnen je direct op weg helpen met vragen als: ‘Kan ik deze muur doorbreken?’, ‘Hoe betrek ik de keuken bij mijn woonkamer?’ en ‘Een uitbouw, wat zijn de regels en wat is de beste oplossing voor mijn huis?’

Mocht je gratis advies willen maak dan een afspraak via: architectenwinkel.com/woonbeurs

Bij de Architectenwinkel weten ze raad met de onderwerpen waar een klant mee zit. Van wensen inventariseren tot de begeleiding bij de bouw. Een architect weet alles over vergunningen en welstandseisen. Voor consumenten is de winkel een laagdrempelige plek voor een gratis gesprek om te kijken wat een architect voor hen kan betekenen. Verbouwen of zelf bouwen is een vraag waar veel mensen in deze onzekere woningmarkt mee te maken krijgen. De ervaring van het afgelopen jaar is dat zowel bij het verbouwen of zelf bouwen steeds vaker een architect wordt ingeschakeld. Door de opkomst van de Architectenwinkel is de drempel voor het daadwerkelijk inschakelen van een architect lager geworden.

De samenwerking met Woonbeurs Amsterdam sluit hier goed op aan en uiteraard ook na de Woonbeurs bent u iedere zaterdag in één van de Architectenwinkels welkom. De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats in de RAI van 1 t/m 6 oktober 2013. Meer informatie op woonbeurs.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s