5 oktober architectenwinkel Veldhoven

Heeft u bouw- of verbouwplannen en kunt u daarbij wel advies gebruiken? Pak dan uw foto’s en plattegronden en kom op zaterdag 5 oktober tussen 10.30 en 12.30 uur naar de Bibliotheek Veldhoven (Meiveld 2). Architecten van de Bond van Nederlandse Architecten Zuidoost-Brabant zitten er startklaar voor gratis advies en hulp bij het omzetten van de wensen en eisen naar een praktisch ontwerp. Van wensen inventariseren tot de begeleiding bij de bouw. Een architect weet alles over vergunningen en welstandseisen.
Zelf het bouwproces organiseren is een gecompliceerde procedure, waarin veel keuzes moeten worden gemaakt. De bouw zorgt dan ook voor veel chaos en stress. Een architect kan een deel van de onzekerheid wegnemen. Door ervaring en een goede voorbereiding worden bouwfouten voorkomen en is er vooraf meer duidelijkheid over de kosten.

U kunt vrijblijvend binnenlopen of direct reserveren via:

architectenwinkel.com/veldhoven

bibliotheek200

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s