De Architectenwinkel opent haar deuren in Tilburg

 

Voor gratis advies over bouwen en verbouwen kunnen inwoners van Tilburg en omgeving voortaan terecht in de nieuwe Architectenwinkel. Op zaterdag 28 juni om 13.30 uur opent Karin Bruers op komische wijze de Architectenwinkel en zal er een toelichting worden gegeven over het initiatief.

Tilburg
De Tilburgse Architectenwinkel is ondergebracht op het terrein van Fabriek 59 in het pand van Hoogspoor aan de Lovense Kanaaldijk. Om de week op zaterdag zijn architecten van 13.00 uur tot 15.00 uur aanwezig voor het geven van advies. “Voor ons is dit een leuke manier om mensen kennis te laten maken met ons vak,” aldus architect Karin Hendriks. “Architecten zijn er niet alleen voor het maken van een ontwerp, maar spelen ook vaak een rol bij de bouwbegeleiding, het aanvragen van vergunningen en het advies over duurzaam bouwen. Alles wat met ‘wonen van nu’ te maken heeft, hoort bij ons vakgebied. Mensen kunnen dan ook met de meest uiteenlopende vragen bij ons terecht.” Wie advies inwint zit niet meteen vast aan de adviserende architect. Architect Karin Groenen: “Natuurlijk kan er een samenwerking uit voortkomen, maar het staat mensen vrij hun eigen architect te kiezen of het advies terzijde te leggen.”

Woonvraag
Welke woonvraag u ook heeft, u bent van harte welkom in De Tilburgse Architectenwinkel. Op 28 juni is de opening door Karin Bruers, daarna  is de architectenwinkel om de week op zaterdag geopend van 13.00 uur tot 15.00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Maak dan hier een afspraak.