Verbouwen met een architect

Het verbeteren van je eigen woning wordt steeds eenvoudiger. Er worden minder eisen vanuit het bouwbesluit gesteld en veel aanpassingen kunnen zonder welstandsadvies. Dit betekent dat de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de woning meer en meer bij de eigenaar komt te liggen. Een Nederlands huis wordt gemiddeld eens in de 5 jaar in grote of kleine mate aangepast. We willen een eigentijdse inrichting stellen hogere eisen aan comfort en willen lagere energielasten. Een architect helpt je met alle keuzes waar je voor staat en zorgt dat een verbouwing veilig, vlot en voor een scherpe prijs tot stand komt.

De Architectenwinkel biedt je de mogelijkheid om iedere zaterdag kosteloos in gesprek te gaan met een professioneel architect die je helpt van je verbouwing een succes te maken. Je kunt je hier inschrijven.