Tekensessie “Bouwen op een groepskavel” in Architectenwinkel Rotterdam

 
Op zaterdag 29 augustus kun je samen met een architect je woonwensen voor één van de groepskavels op Zuid verkennen. Samen met anderen een kavel kopen en daarop jouw ideale woning bouwen: dat klinkt goed, maar hoe doe je dat? Hoe geef je jouw woonwensen op de groepskavel vorm en waar moet je allemaal aan denken als je met zelfbouw begint? Allemaal vragen waar de architect je deze middag mee op weg kan helpen!  Heb je al een ontwerp, maar heb je andere vragen over de kavel aan de Struitenweg, Groene Hilledijk of Kaappark? Ook dat kan, want tijdens de tekensessie is er een medewerker van de gemeente Rotterdam aanwezig die deze vragen kan beantwoorden.

Waar: Architectenwinkel Rotterdam, Stadhuisplein 38  Wanneer: zaterdag 29 augustus, 14.00 – 17.30 uur   Meer informatie?  Kijk voor meer informatie en inspiratie over de groepskavels op www.pakjeruimte.nl