Je droomhuis bouw je zelf

Zelf je huis bouwen. Als kind fantaseer je er al over. Analyseer kindertekeningen en je ziet mensen, huizen en dieren, in die volgorde. In het volwassen leven ontdekken we dat bij het bouwen van een huis meer komt kijken dan een kindertekening. Geld, techniek en zoveel werk dat veel volwassenen die kinderdroom van het zelf een huis bouwen laten varen. Als architecten doen we ons best om van het zelf bouwen van een huis een prettig proces te maken. We helpen het droomhuis concreet te maken. Adviseren over de indeling van de woonruimtes, de kwaliteit van materialen en maken alle keuzes waar je in het ontwerpproces voor staat overzichtelijk.

Benieuwd naar wat een architect voor je kan betekenen? Iedere zaterdag geven architecten gratis advies en informatie in de BNA architectenwinkel. Schrijf je <a title=”inschrijven” href=”https://architectenwinkel.com/”>hier</a&gt; in.