Reserveren Maastricht

Wilt u verbouwen, zelf bouwen of verkennen wat aan uw huis beter kan? Plannen om uw huis te verduurzamen, levensloopbestendig te maken of te moderniseren? Elke zaterdag tussen 13 en 15 uur geeft een architect uit ons team in Centre Ceramique Maastricht gratis en vrijblijvend advies aan iedereen met vragen of bouwplannen. Heeft u specifiek advies nodig van een interieurarchitect of bijvoorbeeld vragen over monumenten of houtskeletbouw, dan kunnen wij u bij de juiste persoon inplannen.

 

 

Waar vindt u ons

Centre Ceramique, Avenue Ceramique 50 6221 KV Maastricht http://www.centreceramique.nl

Eerste verdieping, bij de werkplekken achter de grote leestafel.

 

 

Na het reserveren van een spreekuur bij Architectenwinkel Maastricht ontvangt u per e-mail een bevestiging van onze winkelmanager; hierna is uw afspraak definitief. Ondanks het zorgvuldig actualiseren van de beschikbaarheid op de website, kan het voorkomen dat een afspraak dubbel geboekt wordt. In dat geval zullen we een nieuwe datum voorstellen; we vragen hiervoor begrip.

Bent u verhinderd, dan kunt u u afmelden via maastricht@bnaarchitectenwinkel.nl. Graag ontvangen wij tijdig uw afmelding, zodat we op het vrijgekomen spreekuur iemand anders kunnen inroosteren.

Kijk ook eens op onze Facebook-pagina voor actuele informatie, tips en evenementen.