Reserveren Maastricht

Wilt u verbouwen, zelf bouwen of verkennen wat aan uw huis beter kan? Plannen om uw huis te verduurzamen, levensloopbestendig te maken of te moderniseren? Elke zaterdagmiddag geven architecten van Architectenwinkel Maastricht gratis en vrijblijvend advies. Heeft u specifiek advies nodig van een interieurarchitect of bijvoorbeeld vragen over monumenten of houtskeletbouw, dan kunnen wij u bij de juiste persoon inplannen.

De spreekuren zijn om 13.00-14.00 uur en 14.00-15.00 uur. In principe wordt de eerste klant op het eerste tijdstip ingeroosterd en zo verder, maar heeft u een duidelijke voorkeur, geef dat dan aan bij uw vraag.

 

Waar vindt u ons

Centre Ceramique, Avenue Ceramique 50 6221 KV Maastricht http://www.centreceramique.nl
Eerste verdieping, bij de werkplekken achter de grote leestafel.

Als proef houden wij een keer per maand, de laatste zaterdag van de maand, de spreekuren in het cafe van woonwinkel Groter in wonen, adres: Galjoenweg 35, 6222 NS Maastricht.

 

 

Na het reserveren van een spreekuur bij Architectenwinkel Maastricht ontvangt u per e-mail een bevestiging van onze winkelmanager; hierna is uw afspraak definitief. Ondanks het zorgvuldig actualiseren van de beschikbaarheid op de website, kan het voorkomen dat een afspraak dubbel geboekt wordt. In dat geval zullen we een nieuwe datum voorstellen; we vragen hiervoor begrip.

Bent u verhinderd, dan kunt u u afmelden via maastricht@bnaarchitectenwinkel.nl. Graag ontvangen wij tijdig uw afmelding, zodat we op het vrijgekomen spreekuur iemand anders kunnen inroosteren.

Kijk ook eens op onze Facebook-pagina voor actuele informatie, tips en evenementen.