Wat wil je anders aan je huis? We laten je mogelijkheden zien!

Wil je meer uit je huis halen? Wil je een slaapkamer erbij of eindelijk van je zolder extra leefruimte maken? Of wil je juist kijken of je helemaal gelijkvloers kunt wonen, met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De architecten van de architectenwinkel helpen al vijf jaar met kleine en grote vragen. Misschien kan je huis al veel verbeterd worden zonder een hele ingrijpende verbouwing. En als je toch gaat verbouwen, heb je dan een vergunning nodig of kun je vergunningsvrij bouwen? Van kleine tot grote vragen, wij laten je graag zien wat er allemaal kan.

De Architectenwinkel biedt je de mogelijkheid om iedere zaterdag kosteloos in gesprek te gaan met een professioneel architect die je helpt van je verbouwing een succes te maken. Je kunt je hier inschrijven.