Architectenwinkel Tilburg geeft tips om stressloos te (ver)bouwen.

Het verbouwen van je woning is een ingrijpend proces. Het kost veel tijd, geld en inspanning en de uitkomst lijkt soms toch wat ongewis. Vandaar dat wij tien tips voor een geslaagde verbouwing op een rijtje hebben gezet. Wilt u weten wat de tips zijn, dan bent u op zaterdag 2 april om 16.00 uur van hart welkom in de Tilburgse Architectenwinkel op het terrein van Fabriek 59 aan de Lovense Kanaaldijk 45-1 in verlichtingszaak Hoogspoor.

Volgens Karin Hendriks en Karin Groenen van Architectenwinkel Tilburg lopen veel mensen rond met een specifieke woonwens, maar vinden de stap naar een architect te groot. Omdat er nog veel onzeker is bijvoorbeeld, of omdat ze bang zijn voor de kosten. “Voor ons is de Architectenwinkel een leuke manier om mensen kennis te laten maken met ons vak,” aldus Hendriks. “Architecten zijn er niet alleen voor het maken van een ontwerp, maar spelen ook vaak een rol bij de bouwbegeleiding, het aanvragen van vergunningen en het advies over duurzaam bouwen. Alles wat met ‘wonen van nu’ te maken heeft, hoort bij ons vakgebied. Mensen kunnen dan ook met de meest uiteenlopende vragen bij ons terecht.” Wie advies inwint zit niet meteen vast aan de adviserende architect. Groenen: “Natuurlijk kan er een samenwerking uit voortkomen, maar het staat mensen vrij hun eigen architect te kiezen of het advies terzijde te leggen.”

Heeft u voornemens u woning te verbouwen, u bent van harte welkom in De Tilburgse Architectenwinkel. Op 2 april om 16.00 uur om alvast de eerste tips voor stressloos (ver)bouwen te ontvangen. Daarnaast is de architectenwinkel om de week op zaterdag geopend van 13.00 uur tot 15.00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plekje?

Maak dan hier een afspraak