BNA introduceert bureaukeurmerk

Vanaf juni 2016 mogen architecten aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) zich een “BNA erkend bureau” noemen. Dit keurmerk gaat verder waar de gedragsregels van de BNA al jaren voor staan. Architecten aangesloten bij de BNA verbinden zich met de gedragscode die staat voor het professioneel, integer en verantwoordelijk uitoefenen van het beroep van architect. Via een tuchtcommissie kunnen BNA architecten worden aangesproken op de naleving van deze regels. Het keurmerk BNA erkend bureau is gebaseerd op de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor architecten ligt de nadruk daarbij op de verantwoordelijkheid naar opdrachtgever en samenleving. Vanzelfsprekend zijn alle architecten die advies geven in de architectenwinkels door de BNA erkend.

Wil je advies van een professionele architect, schrijf je hier in bij één van onze architectenwinkels.