Zelfbouwmarkt Amsterdam

 

Zaterdag 29 oktober stond de Architectenwinkel op de Zelfbouwmarkt Amsterdam. De gemeente presenteerde daar het nieuwe aanbod met 62 kavels voor individuele zelfbouw en 8 kavels voor bouwgroepen in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Er was grote belangstelling. Zelfbouwers kunnen zich tot 26 november voor het aanbod inschrijven.

Meer informatie over inschrijven en kavelaanbod vind je op amsterdam.nl/zelfbouw 

De architecten van de Architectenwinkel gaven informatie over het bouwen van je zelfbouwwoning met een architect. Bij het zelf bouwen komt veel kijken. Een architect helpt je je dromen en ideeën om te zetten in een ontwerp. Begeleidt je bij het vinden van een aannemer die het huis kan bouwen en draagt er zorg voor dat het ontwerp voldoet aan de hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, gebruiksgemak en energiezuinigheid.

Om verder bij te praten over zelfbouwen en de mogelijkheid daar met een architect aan te werken kun je iedere zaterdag een afspraak maken bij onze Architectenwinkels in Arcam, IJburg of elders in Nederland.

Schrijf je hier in voor een afspraak