Woonwensen waarmaken

Is je huis toe aan een grondige verbouwing? Wil je de keuken anders of je badkamer verplaatsen? Ben je op zoek naar advies over een op- aan- of uitbouw? De Architectenwinkel biedt raad.  Zien we je snel?

Steeds meer mensen doen het. Zelf een huis laten bouwen, samen met een architect. Het zet de deur open naar het verwezenlijken van een droom. Want een architect kan jouw esthetische, functionele en technische wensen omzetten in een concreet ontwerp.

Maar een architect doet meer. Hij of zij adviseert in het voortraject, regelt bouwvergunningen, beoordeelt offertes van aannemers en houdt toezicht tijdens de bouw. Daarmee bespaart de architect jou geld en tijd en neemt je veel zorgen uit handen. En vooraf weet jij als opdrachtgever precies waar je aan toe bent. Dat klinkt je toch als muziek in de oren?

Het eerste stapje kun je vandaag nog zetten door een gratis, vrijblijvende afspraak te maken bij één van de Architectenwinkels.

Ontstaan van De Architectenwinkel
De Architectenwinkel is in 2011 opgericht door de BNA Kring Amsterdam. Sindsdien organiseren diverse BNA-kringen door heel Nederland wekelijks een spreekuur waar (BNA) architecten gratis advies geven. Inmiddels sluiten steeds meer Architectenwinkels uit andere steden zich aan en zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk van Architectenwinkels.

Gedegen kennis en ervaren architecten
Bijna 1200 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA, De Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus. De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. De missie van de BNA is het versterken van architectenbureaus die toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgevers en samenleving. De BNA richt zich op architectenbureaus, de opdrachtgevers van architectenbureaus en de samenleving als geheel. Het inzetten en benutten van de collectieve kracht en het actief promoten van de meerwaarde van architecten zijn hierbij onmisbare instrumenten. De Architectenwinkel past binnen deze missie en laat aan de particuliere opdrachtgever zien wat de toegevoegde waarde van een architect kan zijn voor hun woonwensen. De toegevoegde waarde van architecten – en van BNA-architecten in het bijzonder – brengt de BNA voortdurend over het voetlicht, in de (social) media, via campagnes en via de prijsvraag BNA Beste Gebouw van het Jaar.

Lees hier meer over de BNA of kijk voor meer informatie op www.architecten.nl.